Faktoring

Peníze z faktur? Ihned.

Faktoring je finanční produkt, skrze který nám společnosti prodávají své faktury a získávají tak okamžitý přísun hotovosti, což zajišťuje plynulé podnikání.

Díky faktoringu nemusíte čekat na dlouhé splatnosti faktur – dostanete zaplaceno obratem. Okamžitý přístup k vaším financím otevírá více příležitostí pro růst a reinvestice do vašeho podnikání. S faktoringem se navíc nemůžete zadlužit, jelikož dostáváte finance za to, co jste vydělali.

Celý proces je rychlý, transparentní a uživatelsky jednoduchý. Nebudete se muset vypořádávat se skrytými poplatky, nebo dlouhým čekáním na zaplacení faktur. Každé společnosti nabízíme flexibilní řešení, která jsou přizpůsobena pro splnění jedinečných potřeb podniku.

Ověření odběratelů

Obchodní vztahy? Ověřené.

Ověření obchodních vztahů je nezbytné při hodnocení platební morálky vašich zákazníků. Zajišťuje, že jednotlivci nebo podniky, se kterými navazujete obchodní vztahy, jsou skuteční a mají transakční historii. Ověřením vašich dlužníků můžete snížit rizika, předejít potenciálním ztrátám a zajistit, že budou obchodní transakce postaveny na důvěře. Malcom klade důraz na důkladný, avšak rychlý proces jejich ověřování.

Naše databáze obsahuje více než 12 000 ověřených odběratelů, což našim zákazníkům umožňuje snadno zobrazit hodnocení a platební morálku potenciálních partnerů. Náš přístup je navíc přizpůsoben specifickým požadavkům vašeho podnikání, což zajišťuje maximální bezpečnost a efektivitu při vytváření nových obchodních vztahů.

Pojištění faktur

Vaše peníze? Pojištěné.

Pojištění hraje klíčovou roli při ochraně podniku před nečekanými finančními překážkami. Zejména pokud jde o transakce, představuje pojištění faktur další vrstvu ochrany. V Malcomu jdeme ještě o krok dál a faktury našich zákazníků pojišťujeme. Nabídkou tohoto krytí se snažíme podpořit důvěru a klid v obchodních vztazích. Náš přístup je jedinečně navržen tak, aby chránil naše klienty před potenciálními ztrátami a umožnil jim podnikat s důvěrou. Kromě toho je vám vždy k dispozici náš specializovaný tým, který vám poskytne podporu a zajistí, že specifické potřeby vašeho podniku budou vždy splněny s precizností a odborností.

Zápůjčky

Dodatečné finance? Obratem.

Ve společnosti Malcom Finance si uvědomujeme důležitost dostupnosti kapitálu. Nabízíme řešení na míru, která vyhovují jedinečným potřebám našich klientů. To poskytuje nejen finanční jistotu, ale také v našich klientech vzbuzuje důvěru, že mohou pokračovat ve svých podnikatelských záměrech bez zbytečného stresu. Náš tým je odhodlán provést vás celým finančním procesem, zajistit transparentnost a poskytovat podporu na každém kroku, čímž zajistí, že vaše podnikání bude vzkvétat bez finančních překážek.